#1 Seribella



Assalamualaikum & Hi.
Aku nak share about this one product yang aku consume untuk hilangkan parut jerawat aku yang menimbun. Actually, aku tak pernah pon consume apa-apa especially local products sebab aku tak berani . Tapi, masa aku cuti sem before masuk sem 2 ni, muka aku breakout teruk gila. Lepas tu, aku ni jenis suka picit jerawat tau so lama-lama muka aku penuh dengan parut jerawat. Aku tension lah juga. Then aku try je lah beli Seribella ni harga dia RM 60 sebotol dalam tu ada 30 chewable tablets. You guys just need to chew it je. Rasa dia sedap beb rasa tomato  + strawberry. Alhamdulillah, memang nampaklah perubahan tu. Bukan aku je, even kawan aku & mama aku sendiri pon cakap yang parut jerawat aku makin pudar & hilang. So, aku makanlah sampai habis sebotol. Then, aku stop sebab dah habis sebotol & malas nak order. Unfortunately, muka aku breakout balik & macam biasalah aku yang gatal tangan ni suka ah mengacau jerawat tu & parut menimbun balik. So, aku repeat orderlah this product sebab aku rasa berkesan & aku rasa aku kena consume this product sampai muka aku betul-betul dah okey barulah aku boleh stop kot. Tak pe, nanti aku share dekat you guys lah sama ada muka aku ni getting better or not  untuk botol yang kedua ni. Tapi, based on my 1st experience using this product, aku memang recommend ah. Sehari you guys boleh makan 1 or 2 biji but you guys need to drink a lot of plain water untuk dapat kesan yang maksimum. Kalau aku ni memang payah sikit nak minum air masak banyak-banyak tapi nak tak nak kena paksa diri jugalah hehe. By the way, this post tak  ditaja oleh sesiapa okey. Ni based on aku punya pengalaman sendiri. Bye ~

                                                                                                                                                   Love, NJ

Comments

  1. yes betul. plain water is essential n paling penting bila kita consume any products

    ReplyDelete

Post a Comment